2013. április 13., szombat

JazzaJ Extra: ANTEZ (F) / AHAD & én & Juhász András

Audiovizuális koncert 2013. április 16-án kedden este 20h-kor a MÜSZI-ben

A francia ANTEZ a hangok érzékelésének új dimenzióiba vonja be hallgatóit. Continuum c. szóló projekte egy lassított dervis-tánchoz hasonlít: végtelen köröket ró a nagydob körül, különböző cintányérokat és más tárgyakat (pl. csavarokat, rézcsöveket) dörzsölve a bőrön. “Kontinuumjai” szokatlan hangzó szövetek, melyek szélsőséges regiszterekben rezgő szálain keresztül magával a lét anyagával kerülünk intim közelségbe.

ANTEZ (F) - ütőhangszerek, tárgyakA koncert második felében az improvizált elektronika ill. a "soundscape" magyar nagymesterei, Sőrés Zsolt ‘AHAD’ és én fésüli át agyunkat és a lineáris idő felgombolyított szálait. Zenei dialógusuk az egyik legkreatívabb hazai videó- és konceptuális művész, a Don’t Eat Groupból is ismert Juhász András vizuális szólamával válik kollektív összművészeti improvizációvá, melyhez a fináléban remélhetőleg ANTEZ is csatlakozik.

Sőrés Zsolt AHAD - öthúros mélyhegedű, elektronika
én - elektronika
Juhász András - vizuálHelyszín:
MÜSZI -Művelődési Szint
1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy piros ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)
Email: info@muszi.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

READERS